Jelgavas Tehnikumā norisinājās kārtējā meistarklase – "RATIONAL biznesarisinājumi kafejnīcām, bāriem un restorāniem", paredzēta Horeca nozares vadītājiem, pārdošanas speciālistiem un šefpavāriem.

Semināra laikā tika rādīts, kā ar jaunākās tvaika konvekcijas krāsns “RATIONAL” palīdzību var sākt ietaupīt, tajā pašā laikā uzlabojot pagatavoto ēdienu garšas īpašības.

Unikālā tvaika konvekcijas krāsns "SelfCookingCenter® 5 Senses" vienmēr palīdzēs nepieredzējušam pavāram kļūt par īstu meistaru, bet meistaram – izcelt savu individualitāti, uzlabot gatavoto ēdienu kvalitāti un atbrīvoties no rutīnas darbiem, ieviešot automatizāciju gandrīz visos līmeņos.

Pateicamies visiem semināra dalībniekiem par atsaucību un interesantu tikšanos. Esam pārliecināti, ka iegūtās zināšanas Jums palīdzēs optimizēt izdevumus un palielināt konkurētspēju.

Atsevišķi pateicamies un izsakāmatzinību Jelgavas Tehnikuma vadībai un personālampar atbalstu semināra organizēšanā.

Skatīties galeriju